Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
9 pareri
Produse (3557)

Extract radicele secara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

219 lei
Brand
5944739000991
Pe stoc
Da
Descriere
Compozitie: Secale cereale MG=D1

Contine alcool etilic de cereale 33% vol.

Sticle de 50 mL

Organotropism: Ficat, piele.

Actiune farmacologica: Actioneaza asupra parenchimului hepatic stimuland direct celula hepatica.

Indicatii terapeutice: Icterele infectioase precum si in sechelele posticterice hepatita acuta si subacuta hepatita cronica persistenta ciroza hepatica dermatite psoriazice si psoriazis.

Mod de administrare: Cate 30-50 de picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-75 de picaturi o data pe zi in asocieri.

Doza recomandata pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani, in hepatita acuta si subacuta, este de cate 20-40 de picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi.

Asocieri: in hepatita cronica persistenta cu Extract din mladite de Ienupar- Juniperus communis MG=D1 si Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1; in insuficienta hepatica incipienta cu Extract din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG=D1; in ciroza hepatica cu ficat micsorat in volum cu Extract din muguri de Alun - Corylus avellana MG=D1; in ciroza hepatica cu hepatomegalie cu Extract din mladite de Ienupar - Juniperus communis MG=D1; in psoriazis cu Extract din muguri de Nuc - Junglans regia MG=D1 si Extract din mladite de Cedru - Cedrus libani M( I 1)1.

Nu se cunosc reactii adverse sau contraindicatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura