Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Extract din mladite de maslin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245 lei
Brand
5944739000700
Pe stoc
Da
Descriere
Folositi secretul longevitatii Maslinului !!!   Extractul din mladite de Maslin are valente terapeutice deosebite si actioneaza bland, fara efecte secundare. Se administreaza 1 - 2 ml de 2 ori pe zi, cu 10 -15 minute inainte de mese, diluat in putina apa. Se recomanda cure de 2 - 3 luni de 2 ori pe an, urmate de controlul parametrilor afectati.  

Maslinul este un arbore mereu verde cu o longevitate deosebita: s-au descoperit arbori de Maslin cu varsta de 5000 de ani. Maslinul era venerat de greci si romani, fiind simbol al castitatii la greci si simbol al pacii in traditia crestina. Frunzele si mladitele de Maslin au fost minutios studiate in laboratoare analitice, iar extractele de Maslin au fost experimentate de catre medici specialisti in fitoterapie si gemoterapie.

Actiunea maceratului glicerinic din mladite de Maslin - Olea europaea MG=D1 se concentreaza pe metabolismul lipidic si glucidic si asupra arterelor reducand spasmul la acest nivel. Acizii grasi nesaturati cresc rezistenta si elasticitatea peretilor arteriali si produc vasodilatatie. Scazand colesterolul, lipemia si producand vasodilatatie arteriala corecteaza factorii de risc cardiovasculari reducand incidenta evenimentelor coronariene. De asemenea stimuleaza functiile ficatului si ale vezicii biliare. Va recomandam produsul gemoterapic din mladite de Maslin - Olea europaea MG=D1 ca supliment alimentar pentru - hipercolesterolemie; - hipertensiune arteriala - forme moderate; - diabet de tip II sau diabet florid; - hipertrigliceridemie. Administrarea poate fi asociata medicatiei alopate de intretinere sau se poate administra singur in formele usoare sau pentru profilaxie la persoanele predispuse la unele dintre aceste afectiuni. In general, la persoanele peste varsta de 50 ani, aceste patologii apar frecvent, cu precadere la femeile care intra la menopauza si care, datorita modificarilor hormonale pot prezenta cresteri ale lipidelor si ale colesterolului. Este recomandabila efectuarea analizelor de laborator pentru monitorizarea acestor parametri. Va puteti imbunatati starea de sanatate folosind Extractul din mladite de Maslin - Olea europaea MG=D1 de la primele valori marite ale tensiunii arteriale, colesterolului sau glicemiei. Daca prezentati mai multe patologii (hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, diabet zaharat, dislipidemii, etc.) apelati cu incredere la medicii care folosesc gemoterapia alaturi de alte terapii complementare (fitoterapie, homeopatie) pentru a primi o schema terapeutica elaborata si pentru urmarirea evolutiei bolii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura