Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3568)

Extract din mladite de lemn cainesc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

219 lei
Brand
5944739000656
Pe stoc
Da
Descriere
Compozitie: Ligustrum vulgare MG=D1

Contin alcool etilic de cereale 33% vol.

Sticle de 50 mL Organotropism: Aparat respirator si osteoarticular, mucoasa orofaringiana, intestinala si vaginala, sistem limfatic si glandular. Actiune farmacologica: Astringent si cicatrizant. Indicatii terapeutice :  Adjuvant in afectiuni ale cavitatii bucale (stomatite, gingivite, afte), ale gatului (amigdalite, faringite), bronsite cronice, tabagism (faringite cronice granulomatoase ale fumatorilor).  Mod de administrare : Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 30-50 de picaturi, in putina apa, de 3 - 5 ori pe zi, inainte de mese; 50-70 de picaturi, o data pe zi, in asociere cu alte gemopreparate. La copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani: cate 15 - 20 de picaturi, in putina apa, de 3-5 ori pe zi, inainte de mese.   CANDIDOZA infectie cu ciuperci din genul Candida

dr.Sorina Soescu

Apare din ce in ce mai frecvent in ultimul timp, in special sub forma de candidoza bucala sau vaginala, sau mai ales ca si candidoza digestiva sistemica, ca urmare a generalizarii utilizarii antibioticelor pentru orice tip de afectiune intercurenta, chiar si virala.

Candidoza se dezvolta ca urmare a dezechilibrului florei intestinale si locale normale a organismului, precum si ca urmare a acidifierii pH ului local.

Pentru candidoza vaginala exista o solutie populara simpla si eficienta: baile de sezut cu apa cu sare. Se prefera un lighean inalt, in care sa se poata intra numai cu sezutul iar apa sa ajunga pana sub ombilic, se pune apa cat de fiarta se suporta (zona perineului suporta apa mai fiarta decat restul corpului) in care se dizolva un pumn de sare si apoi se sta cu fundul in apa 5 minute. Apa se va raci si nu mai este eficienta. Se fac astfel de bai 21 de zile la rand. Dupa primele zile, vor apare scurgeri vaginale abundente, chiar colorate, apoi totul se curata si evolutia este deosebit de buna.

Medicina naturala propune combinatia de 3 macerate glicerinice: Extract din mladite de Buxus Buxus sempervirens MG=D1 pentru intarirea imunitatii mucoasei, cu Extract din mladite de Lemn cainesc Ligustrum vulgare MG=D1 cu efect cicatrizant asupra mucoaselor bucala si vaginala si Extract din mladite de Mur Rubus fructicosus MG=D1 in special in candidoza bucala.

Cele trei macerate se folosesc in doze de 35 40 pic in apa, fiecare odata pe zi, unul dimineata, altul la pranz si al treilea seara, atunci cand sunt indicate toate trei (candidoza bucala), sau unul dimineata (Extract din mladite de Buxus Buxus sempervirens MG=D1) si celalalt seara (Extract din mladite de Lemn cainesc Ligustrum vulgare MG=D1), in candidoza vaginala.

Exista si un remediu homeopatic numit Candida, din care se poate administra o schema in scara, impreuna cu remediul de constitutie sau de stare al persoanei. Schema propune 3 granule de Candida CH 5, 14 zile, apoi 3 granule de Candida CH 7, 14 zile si apoi 3 granule de Candida CH 9, 14 zile. Se poate continua cu Candida CH15 si eventual Candida CH 30, functie de evolutie si reactia persoanei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura