Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
9 pareri
Produse (3557)

Extract de Arnica oil 120 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

197 lei
Brand
5944739000410
Pe stoc
Da
Descriere
Arnica (Arnica montana) este o planta medicinala raspandita in tara noastra in zona de munte. Principiile active din aceasta planta au in principal actiune antiseptica, antiinflamatoare dar si antisclerotica, coleretica, colagoga, diuretica, hipotensiva.

In aplicatii externe se utilizeaza sub forma de infuzie, tinctura, pansamente, spalaturi locale si badijonari, gel, crema. Pentru uz extern este un adevarat panaceu in tratamentul leziunilor, de la contuzii pana la fracturi si luxatii.

Arnica este des folosita in boala artrozica. Principalul simptom al acestei boli este durerea articulatiilor de la diverse nivele aparuta ca urmare a deteriorarii cartilajului articular si formarea unor excrescente osoase date de reactia periostala.

Arnica Oil Plantextrakt este un extract uleios de arnica indicat in dureri musculare si dureri reumatice. De asemenea reduce inflamatia si ajuta la resorbtia hematoamelor aparute dupa traumatisme la nivelul oaselor si muschilor.
Se aplica extern, prin masaj, pe zona afectata. Dupa masare, se acopera cu un material curat si se mentine bandajat usor un timp.
Gelul cu Arnica Plantextrakt are actiune antiinflamatoare si antiseptica datorita componentelor terpenoide ale uleiului volatil continut. Este indicat in dureri musculare, reumatice, entorse, luxatii. Favorizeaza formarea calusului dupa fracturi. Reduce inflamatia si durerea in cazul furunculelor si a intepaturile de insecte.
Arnica Oil si Gelul cu Arnica ajuta la reducerea durerii si a inflamatiei care caracterizeaza artrozele. De asemenea ajuta la obtinerea stabilitatii articulare, create mobilitatea si forta musculara. Aceste produse pe baza de Arnica sunt indicate si la sportivi pentru masajul de relaxare si intretinere sau in cazul traumatismelor osteoarticulare si musculare.

Remediul homeopatic Arnica - in dilutii homeopatice variate- este lipsit de toxicitate datorita procesului de diluare si dinamizare specific homeopatiei.
Arnica este unul dintre remediile homeopatice cele mai folosite in practica medicala homeopata si totodata remediul homeopatic ce poate fi folosit de multe ori de catre oricine ca automedicatie. Este remediul entorselor, traumatismelor, adjuvant in interventii chirurgicale, interventii stomatologice, in pregatirea nasterii.

Rar, in cazul aplicatiilor produselor fitoterapice pe baza de Arnica pe tegumentele intacte pot apare eruptii si iritatii. In cazul persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta se va utiliza cu precautie.
Daca se aplica pe tegumente cu leziuni deschise exista riscul absorbtiei in circulatia sanguina cu producerea de efecte secundare (asupra sistemului nervos si circulator). Din aceasta cauza nu este recomandata folosirea in aceste situatii. Administrarea pe cale interna se va face doar la indicatia medicului si sub stricta supraveghere a acestuia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura