Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Sirop Biosept Bebe (Mami si Bebe) A19 - 100 ml Fares

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2425 lei
Brand
5941141010112
Pe stoc
Da
Descriere
Sirop Biosept Bebe (Mami si Bebe) A19 - 100 ml Fares
Sirop conceput pentru sugari. Combinatie naturala de plante cu efect sigur, dar cu actiune blanda, pentru sugari. Contine lichen de piatra, frunze de maslin, turmeric si trifoiste de balta. Ingrediente naturale asimilate cu usurinta de catre organism. Este indulcit cu fructoza extrasa din fructe. Fara indulcitori artificiali.
Lupta impotriva virusurilor respiratorii. Plantele medicinale din compozitia siropului elimina bacteriile rele de la nivelul sistemului respirator. Fluidifica secretiile bronsice, favorizand expectoratia. Contribuie la mentinerea imunitatii.
Protejeaza flora intestinala. Plante selectate pentru a proteja flora intestinala. Toleranta gastrica buna, eficienta confirmata clinic. Administrare sigura si usoara datorita seringii dozatoare.
Ingrediente:
Sirop de fructoza, apa, extracte de plante, in proportie variabila: lichen de piatra (Lichen islandicus), frunze
de maslin (Oleae folium) 2%, turmeric (Curcumae longae rhizoma), extract total de trifoiste de balta (Menyanthidis folium) 0,2% - min. 20%, antioxidant: vitamina
Lichenul de piatra, datorita cantitatii mari de mucilagii din compozitie care formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector si a acidului usnic, este foarte util pentru a calma iritatiile membranelor mucoase ale tractului respirator ajutand la inlaturarea disconfortului de la nivelul acestora.
Frunzele de maslin sunt confirmate stiintific prin numeroase studii ca avand efect de reducere a numarului micro-organismelor potential patogene. S-a evidentiat eficienta lor asupra germenilor care invadeaza frecvent tractul digestiv, respirator sau urinar, datorita oleuro-peinelor care au capacitatea de a patrunde prin invelisul lipoproteic al acestora. Frunzele de maslin cresc imunitatea prin stimularea directa a productiei de fagocite.
Turmericul, cunoscut ca un condiment si colorant oriental, sustine eficient reducerea iritatiilor de la nivelul mucoaselor respiratorii si contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene din organism.
Trifoistea de balta, datorita acidului cafeic, acidului clorogenic si flavonoidelor din compozitie, contribuie la reducerea iritatiilor si a temperaturii corpului.
Beneficii:
- Sustine eliminarea microorganismelor potential patogene din organism, reducand disconfortul creat de prezenta acestora.
- Contribuie la mentinerea imunitatii naturale a organismului.
- Contribuie la reducerea iritatiilor mucoaselor tractului respirator.
- Ajuta la fluidizarea, colectarea si eliminarea secretiei bronsice.
- Sustine reglarea temperaturii corpului.
Mod de administrare:
Sugari si copii mici 1 luna - 3 ani: cate 0,5 ml/kg corp de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, conform tabelului de mai jos.
Greutate Varsta Doza administrare
4-5 kg 1-2 luni 2ml
6-8 kg 3-6 luni 3-4 ml
9-10 kg 7-12 luni 4,5 - 5 ml
11-15 kg 1-3 ani 5 - 7,5 ml
Durata unei cure obisnuite este de 5-15 zile.
ATEN?ION?RI: Nu se recomanda in caz de diabet, hiper-sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
EFECTE SECUNDARE SI INTERAC?IUNI: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interactiuni cu medicamente.
ASOCIERI RECOMANDATE: Acest sirop se poate asocia cu ceai de soc sau macese.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura