Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3583)

Ulei de in bio obtinut prin presare la rece - 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2862 lei
Brand
Luna Solai
Cod produs
6425562000307
Pe stoc
Da
Descriere
Ulei de in bio obtinut prin presare la rece - 250 ml
Este un produs 100% natural, cu un rol important in alimentatie, in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.

Uleiul de in obtinut prin presarea la rece a semintelor de in brun, certificate eco, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor, etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
Uleiul din seminte de in presat la rece se caracterizeaza printr-o culoare galben-aurie, un parfum usor picant care aminteste de mirosul de fan si iarba proaspat cosita.
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sarurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.
Utilizare:
Uleiul din seminte de in se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.
Tratamentul cu ulei de in trebuie sa fie unul individualizat si in functie de recomandarea medicului.
Pastrare:
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul se recomanda a se utiliza intr-un interval pana la 30 de zile si pastrat la loc racoros (chair la frigider), ferit de actiunea directa a razelor solare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura