Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3555)

Supliment alimentar Farebil D96 - 30 capsule moi Fares

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2777 lei
Brand
5941141011706
Pe stoc
Da
Descriere
Farebil D96 - 30 capsule moi Fares
Sustine buna functionare a vezicii biliare.

Ingrediente:

Ulei vegetal de floarea soarelui 49,5 mg
Fractie pinenica din ulei esential de brad (a-pinen, b-pinen, camfen) 36 mg
Mentol 30 mg
Ulei esential de menta (Menthae aetheroleum) 24 mg
Borneol 7,5 mg

1,8-cineol din ulei esential de eucalypt 3 mg

Majoritatea speciilor de brad cresc in regiunile nordice si in cele temperate cu climate reci din America de Nord, Asia, Europa. Indienii americani foloseau rasina de brad in scopuri medicinale si in ritualuri religioase. Astazi uleiul esential de brad se utilizeaza mult, pe langa altele, in produse coleretice si colagoge, pentru sustinerea secretiei biliare a ficatului si favorizarea evacuarii acesteia in duoden.

In 1800, The English Dictionary of Medicinal and Surgical Knowledge, considera deja uleiul esential de menta ca un stimulent al digestiei. In prezent studiile stiintifice au demonstrat efectul uleiului de a relaxa musculatura neteda si de a calma starile de disconfort localizat in special la nivel digestiv, pe langa acestea, manifestand si o actiune coleretica benefica pentru optimizarea fluxului biliar si imbunatatirea digestiei.

Eucaliptul este un arbore de origine australiana cu dimensiuni impresionante, la inceput fiind cunoscut de europeni sub numele de Menta de Sidney, datorita actiunilor sale asemanatoare cu cele ale mentei. Uleiul de eucalipt a inceput sa fie exportat spre Europa din sec. al XIX-lea.

Uleiul esential de eucalipt are ca si componenta principala 1,8-cineolul, sau eucaliptolul, care este un agent recunoscut, cu efecte demonstrate stiintific, de optimizare a contractiilor musculaturii netede si secretolitic; tot in studiile stiintifice 1,8-cineolul a aratat potential hepatoprotector si antioxidant.

Beneficii:

Sustine secretia si eliminarea bilei.
Favorizeaza dizolvarea si eliminarea acumularilor de colesterol si saruri biliare.
Sustine contractilitatea normala a musculaturii netede a vezicii si cailor biliare.
Contribuie la reducerea disconfortului abdominal, a balonarilor si a senzatiei de prea plin.
Fluidifica bila, impiedicand tendinta de precipitare a colesterolului si a sarurilor biliare si de formare a malului biliar.

Mod de administrare:

Copii 10-14 ani: 1 capsula pe zi, imediat dupa masa.
Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula, de 3 ori pe zi, imediat dupa masa.
Se administreaza 10 zile pe luna sau la nevoie.
Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

ATENTIONARI: Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita acuta, copiilor sub 10 ani sau in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINA SI ALAPTARE: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

ASOCIERI CU ALTE PRODUSE FARES: Pentru buna functionare a vezicii biliare, produsul se poate asocia cu ceai Hepatocol -D43/44, ceai Vezica biliara -D75, sau ceai Farago G pentru fiere si rinichi -U63.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura