Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Baza pentru sos vanatoresc - 80 g Szafi Reform

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei
Brand
5999564153398
Pe stoc
Da
Descriere
Baza pentru sos vanatoresc - 80 g Szafi Reform
100% natural
80g (pentru 4 portii)
Paleo, nu contine gluten, lapte, oua, soia, zahar rafinat, adaosuri artificiale, arome, coloranti

Valori nutritive medii in: 100g de produs: 80g de produs:

Energie: 1029kJ/244kcal* 823kJ/194,8kcal
Lipide: 2g 1,8g, din care saturati: 0,3g 0,24g
Carbohidrati: 66,9g* 53,5g**, din care zaharuri (1): 14,8g 11,08g, din care polioli (neabsorbabili): 15g 12g
Fibre: 11,3g 9g
Proteine: 4,4g 3,5g
Sare: 11,9g 9,5g

*carbohidratii absorbabili in 100g de baza pentru sos vanatoresc 51,9g deoarece poliolii nu sunt absorbiti
**carbohidratii absorbabili in 80g de baza pentru sos vanatoresc 41,5g deoarece poliolii nu sunt absorbiti
(1)continut de zaharuri din legume

Produsul nu contine: gluten, lapte, oua, soia, porumb, conservanti, aditivi, coloranti, astfel poate fi consumat si de cei cu sensibilitati la acestea.

Ingrediente: Legume (morcov, pastanac, patrunjel, frunze de patrunjel, telina, ceapa galbena, frunza de ceapa, praz, usturoi, gogosari) faina de tapioca, sare, indulcitor (eritrit, glicoloizi de stevie), boia, boia afumat, piper negru macinat.

Reteta:

Ingrediente:

800g carne (file de vita sau de pulpe de curcan)
2 linguri de ulei de cocos Szafi Fitt
80g baza pentru sos vanatoresc Szafi Fitt
80g crema de cocos Szafi Fitt
10g zeama proaspata de lamaie
10g mustar (fara zahar) ex. dijon
600ml apa

Preparare: carnea taiata fasii se prajeste in uleiul de cocos, daca carnea lasa zeama se scurge (in cazul carnii de vita se prajeste pana se evapora toata zeama)

In acest timp dizolvam in apa mustarul, zeama de lamaie, crema de cocos si baza pentru sos vanatoresc. Se toarna peste carne si se reduce focul, se lasa la fiert la foc mijlociu cca 45-50 minute fara capac si se amesteca din cand in cand.

Vegetarienii pot inlocui carnea cu vinete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura