Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri
Produse (3549)

Supliment alimentar Natura Mix Sprijin - 20 plc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6761 lei
Brand
8032472007524
Pe stoc
Da
Descriere
Natura Mix Sprijin este un produs 100% natural, care contine Laptisorul de matca Aboca exclusiv, liofilizat pornind de la 600 mg de Laptisor de Matca proaspat, asociat cu sucul liofilizat de Acerola, care are o actiune de sustinere si refacere.

Formula este completata cu amestecul de fructe rosii Cyanidin-3, cu un inalt continut de antociani, constituit din sucuri liofilizate de Afine, Soc si Mure, selectate in mod special pentru actiunea lor sinergica.

Mai precis, sucul liofilizat de Afine desfasoara o actiune antioxidanta si sucul liofilizat de Soc este util si pentru sistemele naturale de aparare ale organismului.

Datorita acestor caracteristici ale sale, Natura Mix Sprijin este indicat in urmatoarele cazuri:

perioade de oboseala
schimbari de anotimp
activitati zilnice solicitante.

Natura Mix Sprijin pliculete orosolubile este indicat pentru copii si adulti care au nevoie de un sprijin fiziologic pentru organism.

Mod de utilizare:

Se recomanda administrarea unui pliculet pe zi, de preferat dimineata, pentru copiii sub 6 ani si 2 pliculete pe zi pentru copiii peste 6 ani si pentru adulti.
Continutul pliculetului poate fi dizolvat direct in gura sau poate fi diluat in apa, sucuri de fructe ori iaur.

Avertizari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Ingrediente:
Zahar din Trestie de zahar, Laptisor de Matca liofilizat, suc liofilizat din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia), Inulina din radacina de Cicoare (Cichorium intybus), Aroma naturala, suc liofilizat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), suc liofilizat din fructe de Soc (Sambucus nigra), guma de Acacia (Acacia senegal), suc liofilizat din fructe de Mur (Rubus fruticosus), extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus).

Contine: 20 de pliculete de 2,5 g fiecare
CANTITATE PENTRU DOZA ZILNICa RECOMANDATa - 2 PLICULET?E (5 g)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura