Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Magneziu Organic 60 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei
Brand
6425262004698
Pe stoc
Da
Descriere
Magneziu Organic
Magneziul natural este un oligoelement esential in buna functionare a organismului, intervenind in majoritatea proceselor biologice. Magneziul natural este extras din apa marii, de unde se obtine prin filtrari succesive, rezultand un cocktail de oxid, clorura, sulfat si hidroxid de magneziu, amestecate in proportiile lasate de natura. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, magneziul marin este amestecat si cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia de bere, al carei numar impresionant de vitamine din complexul B fac magneziul asimilabil si ii dau calitatile terapeutice scontate.
Magneziul influenteaza nivelul de serotonina precum si hormonul melatonina, cel care regleaza somnul. Mai mult, magneziul echilibreaza hormonii raspunzatori de stres, de altfel stresul si tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor sufera de insomnii.
Magneziul alcalinizeaza organism, echilibrand pH-ul organismului, si ajuta la o buna desfasurare a actiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.
Mod de administrare: copii 4-8 ani: 1 capsula/zi; copii 9-14 ani: 2 capsule/zi; femei: 3 capsule/zi; femei insarcinate sau care alapteaza: 4 capsule/zi; barbati: 4 capsule/zi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura