Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3583)

Apa de mare Bebicina 30ML

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1235 lei
Brand
Hipocrate
Cod produs
6421783060137
Pe stoc
Da
Descriere
Bebicina - "Apa de mare" pulverizator pentru igiena nazala - 30 ml solutie

Este un produs natural, cu apa de mare, ce reface umiditatea naturala a nasului, eliberandu-l de secretiile sale si totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale.

"Bebicina - Apa de mare" este o apa minerala" care contine clor, sodiu, magneziu si sulf, intr-o combinatie benefica pentru organismul uman.

Pe langa acestea, mai contine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care trec prin piele si de acolo in organism, actionand benefic asupra tesuturilor.

Apa de mare din compozitie este recoltata din largul Marii Negre, din apele adinci aflate la cca. 30 mile marine de tarm, ce nu sunt perturbate de curentii marini de coasta.
Dupa verificarea puritatii sale, apa este sterilizata si diluata.

Ingrediente: Apa de mare: 15 ml., Apa purificata q.s.: pana la 30 ml.

Utilizare:
Produsul este destinat in egala masura copiilor si adultilor, fiind la granita dintre supliment alimentar si produs cu utilizare externa.
Folosit indeosebi pentru lavajul si curatenia foselor nazale (indepartarea de cruste, mucozitati care pot antrena afectiuni respiratorii), ajuta in acelasi timp la intarirea naturala a protectiei locale a mucoasei nazale.

Mod de intrebuintare:

Se procedeaza la 2 - 6 pulverizari in fiecare nara, zilnic.

Se scoate capacul de protectie al flaconului.

Se mentine capul in pozitie verticala, se introduce in mod delicat pulverizatorul in nara si se apasa flaconul pentru a pulveriza produsul.

Se lasa sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi se sufla nasul. Microdifuziunea rezultata va permite o spalare fina a foselor nazale, fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura