Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3579)

Ser fiziologic Bebicina 20fiole X 5ML

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3252 lei
Brand
Hipocrate
Cod produs
6421783060151
Pe stoc
Da
Descriere
Ser fiziologic Bebicina 20 doze de unica folosinta a cate 5 mL fiecare Solutie nazala si oftalmica copii este noninjectabila si este destinata igienei nazale si oculare a bebelusilor, a copiilor si a adultilor. Contine clorura de sodiu si apa purificata.

Dozele a cate 5 ml fiecare sunt inchise ermetic cu ajutorul unui capac in forma de fluture.
Acest mod de prezentare permite o utilizare practica si igienica a produsului, confera siguranta fiecarei aplicari si previne raspandirea virusilor.

In ceea ce priveste igiena nazala, produsul faciliteaza curatarea foselor nazale de particule de mucus si favorizeaza eliminarea secretiilor excesive.

Igiena nasului bebelusului este fundamentala inca din primele zile de viata, pentru a-i ajuta sa respire mai bine, pentru a apara organismul de virusi si bacterii, precum si de agentii poluanti ai atmosferei. Pana la un an bebelusii respira numai pe nas care devine astfel calea principala de patrundere in organism a bacteriilor, virusurilor, prafului, substantelor poluante.

Curatarea nasului ii ajuta pe sugari in momentul suptului sau somnului. Nasul bebelusului trebuie curatat de cateva ori pe zi.

Serul fiziologic Bebicina nu irita mucoasele si nu contine substante alergogene.
In ceea ce priveste igiena oculara, produsul asigura igiena externa a ochilor afectati de secretii sau agenti externi.

Ochii bebelusilor sunt foarte sensibili, iar ei se trezesc deseori dimineata cu genele lipite. De aceea, toaleta zilnica a ochilor este o necesitate.
Ochii bebelusilor trebuie stersi in fiecare dimineata si de cate ori este nevoie cu o compresa sterila inmuiata in ser fiziologic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura