Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Supliment alimentar Imunocaps 50 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1888 lei
Brand
6424100000045
Pe stoc
Da
Descriere
Imunocaps - 50 cps - eficient in stari de raceala, gripa si guturai

Imunocaps contine o combinatie eficienta de substante biologic active care determina cresterea capacitatii de aparare a organismului la infectii bacteriene, virale. Este un imunostimulator bland, eficace in cazul infectiilor, mai ales gripale.

Echinacea purpurea si-a dovedit eficatitatea in cresterea capacitatii de aparare a organismului la infectii: este un imunostimulator ce actioneaza prin cresterea capacitatii nespecifice de aparare a organismului; activeaza fagocitoza si stimuleaza fibroblastii. Polenul este produs al stupului cu foarte multe utilizari datorita continutului bogat in vitamine, minerale. Ginsegul siberian este imunomodulator , creste imunitatea umorala si celulara prin stimularea celulelor imunocompetente, in special a limfocitelor T-helper. Imbunatateste rezistenta organismului si reduce frecventa imbolnavirilor.

Fructele de maces au continut foarte ridicat in vitamina C (1000mg%). Imunocaps aduce un aport de vitamine: complex B, vitamina C, care ajuta la sustinerea functionarii organismului in caz de gripa, raceala. Este antioxidant si adaptogen crescand capacitatea organismului la diversi agenti infectiosi cat si la stres.

Recomandari:
Imunocaps se recomanda pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului la agenti infectiosi; este eficient in caz de gripa si raceala.
Doza recomandata: 1 cps x 2/zi luate inainte de masa cu un pahar de apa.

Compozitie:
O capsula contine:
Echinaceea purpurea 110 mg/cps
Rosa canina (maces) 80 mg/cps
Polen 40 mg/cps
Vitamina C 40 mg/cps
Eleutherococcus senticosus (ginseng siberian) 25 mg/cps.
Se recomanda administrarea timp de 1 luna.
Nu se administreaza concomintent cu vaccinarile. Nu se utilizeaza in boli autoimune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura