Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Supliment alimentar Somn usor 20 cpr Hofigal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

121 lei
Brand
5944723004103
Pe stoc
Da
Descriere
Somn usor 20 cpr Hofigal

Actiune:
Supliment nutritiv natural continand un complex de principii active prin asocierea de plante care au actiune sinergica cu proprietati sedative in starile de disfunctii nervoase si stari de emotivitate crescuta, anxiolitica, antispastica in tulburari digestive, usor hipotensiva si revigoranta.
Confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic.

Recomandari:
Adjuvant pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza;
Colite, gastrite;
Revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului.

Mod de administrare:
Adulti: 1-2 comprimate oblong seara cu 2 -3 ore inainte de culcare sau ori de cate ori este nevoie (dupa recomandarea medicului).
Copii 5- 12 ani: o fractie din doza adultului proportionala cu greutatea corporala (14, 12; comprimat) seara inainte de culcare in cazul starilor de agitatie, emotivitate crescuta, numai la indicatia medicului.

Forma de prezentare:
Cutie plianta din carton continand 2 blistere cu 10 comprimate / blister.

Compozitie:
Un comprimat contine amestec de pulberi vegetale din: 0,4 g radacina de valeriana (Valeriana officinalis), 0,1g partea aeriana din pasiflora (Passiflora incarnata), 0,075 g de levantica (Lavandula angustifolia), 0,04 g radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si excipienti pana la 1,05 g.

Contraindicatii:
Produsul nu se recomanda la copii sub 5 ani, in sarcina si perioada de alaptare;
- se va evita consumul de alcool.

Precautii:
- nu se recomanda in hipertensiune arteriala sistemica, deoarece favorizeaza retinerea sodiului in organism;
- nu se administreaza concomitent cu barbiturice si benzodiazepine, deoarece potenteaza actiunea acestora;
- nu se administreaza in afectiuni hepatice cu colestaza;
- deoarece produsul favorizeaza instalarea somnului, scaderea atentiei, a reflexelor si puterii de concentrare nu se recomanda a fi utilizat in timpul activitatilor diurne care necesita atentie, de catre conducatorii auto si utilaje.
- administrarea produsului la persoane care urmeaza un tratament cu corticosteroizi sistemici, cu diuretice de ansa si tiazidice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei, numai la recomandarea si sub supravegherea medicului.

Conditii de pastrare: la temperatura de 15-25, in ambalaj original.
A nu se lasa la indemana copiilor".
Trimite mesaj
Din Gura in Gura