Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri
Produse (3549)

Nebulizator cu compresor Air Family

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29633 lei
Brand
8058664002290
Pe stoc
Da
Descriere
Descriere Nebulizator PiC Solution, cu compresor Air Family
Nebulizator PiC Solution, cu compresor Air Family

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul ArtsanaSpA leader de piata in Italia. Printre marcile produsede ArtsanaSpA enumeram : Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control. Produsele sunt testate la Universitatea din Parma si sunt conforme cu directiva 2012/19/UE. Gama extinsa de produse contine : nebulizatoare, termometre, tensiometre, terapie calda/rece.

AirFamily este un dispozitiv medical din clasa a II-a, contine un motor cu piston, care transforma medicamentele din lichide sau suspensie in aerosoli, pentru a putea fi administrate direct pe caile respiratorii.

CUPA DE NEBULIZARE SIDESTREAM:
Eficienta tratamentului cu aerosoli depinde de calitatea difuziei medicamentului prin tractul respirator. Cupa de nebulizare are un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand astfel un tratament rapid si uniform. Ca urmare a efectului Double Venturi, aerul nu doar patrunde in cupa de nebulizare din partea de jos (aer comprimat), ca la cupele de nebulizare conventionale, ci si din partea de sus. Debitul suplimentar de aer din lateral, impreuna cu debitul de aer de la compresor transmite mai multe particule catre plamani.

Cupa de nebulizare Sidestream permite o penetrare mai profunda a medicamentului in tractul respirator, acest lucru fiind asigurat prin dimensiunea perfecta a particulelor de aerosoli.

Baza aparatului AirFamily a fost proiectata pentru a include toate accesoriile furnizate (cupa de nebulizare, piesa pentru gura, piesa pentru nas, masca 2-in-1 pentru adulti si copii).

Aparatul pentru aerosoli AirFamily este validat clinic prin intermediul standardului BSI, BS EN 13544-1 : 2007 si testat la Universitatea din Parma.

Beneficii Aparat Aerosoli PiC Solution AirFamily:
Scurtarea timpului de inhalare a medicatiei datorita ratei crescute de nebulizare de aprox. 0,28 ml/minut;
Cresterea eficientei tratamentului prin depunerea la nivelul alveolelor pulmonare a medicatiei administrate datorita micsorarii particulelor de aerosoli;
Compresor robust cu durata de functionare crescuta permitand administrarea frecventa a tratamentului;
Rapiditate si usurinta in utilizare a aparatului de aerosoli PiC Solution AirFamily.

Caracteristici:
Timp redus de nebulizare;
Volum rezidual de medicament mic;
Mod facil de operare - un singur buton;
Silentios.

Date Tehnice:
Alimentare electrica: 230V 50Hz 130 VA;
Capacitate cupa nebulizator:10 ml;
Debit max: 17 +/- 2 l/min;
Presiune max: 3,3 +/- 0,3 atm;
Debit de lucru: 7 +/- 1 l/min;
Presiune de lucru: 0,9 +/- 0,2 atm;
Viteza de nebulizare: 0.35ml/min.
DAMM (diametrul mediul al particulei de aerosolo) : 2,57 +/- 0,05
Nivel zgomot la o distanta de 50 cm: 74 dB. Aceste informatii au fost masurate la un aparat nou. Valorile pot varia in functie de durata utilizarii;
Fractierespirabila % nebulizat5 mm (PORR). Acesta indica procentul de particule cu dimensiuni intre 1m si 5m, adica cele care pot patrunde in plamani la dimensiune optima : 83,8 +/- 1,2%;
Conditii de utilizare: 20 ON - 40 OFF;
Specificatiile pot varia in cazul suspensiilor si solutiilor cu o vascozitate crescuta;
Temperatura de lucru:intre 5C si 40C ;
Umiditatea de lucru: intre 15% si 85% umiditate relativa ;
Greutatea aparatului: aprox. 2,41 Kg ;
Dimensiunile aparatului: aprox. 200 (W) x 200 (H) x 270 (D) mm.

Continutul cutiei: aparatul, kit-ul de nebulizare SIDESTREAM, furtun, filtru de aer, piesa de gura,masca 2-in-1 pentru adulti si copii, piesa de nas, manual de utilizare si certificat de garantie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura