Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3579)

Kit consumabile nebulizatoare AirKit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6804 lei
Brand
Pic Artsana
Cod produs
8003670666998
Pe stoc
Da
Descriere
Kit PiC Solution, consumabile pentru nebulizatoare AirKit

Contine: cupa nebulizare Sidestream, furtun, masca "2 in 1" pentru adulti si copii, piesa nazala, piesa bucala.

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul ArtsanaSpA leader de piata in Italia.

Printre marcile produse de Artsana SpA enumeram : Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control. Gama extinsa de produse PiC Solution, contine : nebulizatoare, termometre, tensiometre, terapiecalda/rece.

Acest tip de kit se potriveste cu aparatele de aerosoli cu compresor din gama PiC Solution si include in componenta urmatoarele: cupa de nebulizare, masca din material moale 2-in-1 (poate fi utilizata atat de adulti cat si de copii, numai prin simpla inversare), piesa nazala, piesa bucala, tub de conectare din PVC.

Cupa de nebulizare sidestream: eficienta tratamentului cu aerosoli depinde de calitatea difuziei medicamentului prin tractul respirator.

Cupa de nebulizare are un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand astfel un tratament rapid si uniform.

Ca urmare a efectului Double Venturi, aerul nu patrunde doar in cupa de nebulizare din partea de jos (aer comprimat), ca la cupele de nebulizare conventionale, ci si din partea de sus.
Debitul suplimentar de aer din lateral, impreuna cu debitul de aer de la compresor, transmite mai multe particule catre plamani.

Cupa de nebulizare Sidestream permite o penetrare mai profunda a medicamentului in tractul respirator, acest lucru fiind asigurat prin dimensiunea perfecta a particulelor de aerosoli.
Eficacitatea terapiei cu aerosoli depinde de calitatea difuzarii medicamentului prin tractul respirator.

Fiola de nebulizare joaca un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand un tratament rapid si uniform.

Continutul pachetului: 1 cupa de nebulizare Sidestream, 1 masca din material moale pentru inhalare 2-in-1, universala pentru copii si adulti, 1 tub conectare din PVC, 1 piesa bucala, 1 piesa nazala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura