Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Supliment alimentar Gold Krill 30 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9442 lei
Brand
5901330035951
Pe stoc
Da
Descriere
Gold Krill - 30 cps - O noua era pentru sanatatea inimii

Gold Krill 30 cps contribuie la buna functionare a inimii, la mentinerea normala a functiei cerebrale.

Gold Krill este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate.
Ulei de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni fosfolipide, fosfolipide si astaxantina. Produsul se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.

Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:
contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
contribuie la mentinerea vederii in parametrii normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).

GoldKrill se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.

Capsulele gelatinoase cu invelis tare prezinta un sistem patentat de inchidere ce previne oxidarea substantelor active, asigurand conservarea caracteristicilor valoroase si garantand cea mai buna calitate a produsului, precum si prevenirea mirosului neplacut. O astfel de solutie este un progres semnificativ in tehnologia folosita pentru protectia substantelor active incluse in capsule.

In capsulele moi traditionale, folosite in prezent prin canalele de distributie, componentele se pot elibera la suprafata unde se oxideaza, generand un miros caracteristic, neplacut. Tehnologia Caps Flow elimina acest fenomen negativ in proportie de aproape 100%.
Capsulele Flow Caps au un avantaj foarte important dimensiunea mica si forma cilindrica, datorita carora sunt foarte usor de inghitit.

Mod de administrare: o capsula pe zi.

Compozitie:
Ulei de Krill Antartic (Euphausia superba) 500 mg din care:
Fosfolipide 215 mg
Acizi grasi Omega 3 120 mg
Acid Eicosapentaenoic (EPA) 70 mg
Acid Docosahexaenoic (DHA) 32,5 mg
Alti Acizi Omega 3 17,5 mg
Astaxantina (antioxidant) 50 g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura