Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Crema antirid noapte Collagen 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3145 lei
Brand
5201314079545
Pe stoc
Da
Descriere
Collagen Crema Antirid Noapte - 50 ml

Actiune:
Formula noastra contine:
Collagen Restorer*, ingredient premiat, peptida antirid eficienta ce stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de COLAGEN (tipul I, III,IV), fibre esentiale de sustinere a pielii si ACID
Hialuronic. *Collagen Restorer este ingredient premiat al categoriei 25 de ani de inova ie in cadrul premiilor IN-COSMETICS
Colagen Natural Activ
Acid Hialuronic Cu Greutate Moleculara Mica
Aha din Fructe

Ingrediente:
Acid Hialuronic
Triplu sistem de Acid Hialuronic este folosita in formula noastra:
Ultra Filling Spheres: o generatie noua de sfere de umplere obtinute prin reticulare si deshidratare din glucomanan sau konjac (Amorphophallus konjac), polizaharida de greutate moleculara mare ( 200 kDa); sferele astfel obtinute contin acid hialuronic cu greutate moleculara mica (40 kDa). Konjac este o planta care creste in zonele subtropicale si tropicale din estul Asiei, din Japonia si sudul Chinei pana in Indonesia. Poate absorbi apa pana la de 200 de ori greutatea sa.
Hyactive (Acid Hialuronic cu greutate moleculara mica): acest binecunoscut glicozaminoglican este un component propriu organismului uman, cu efect de hidratare intensa si de remodelare. Este produs prin biotehnologie, respectand toate procesele naturale.

OPTIMHYAL, obtinut prin biofermentatie, contine Glycokine, oligozaharide ale acidului glucuronic acetilat (18 6 acizi glucuronic, grad de acetilare 9 1%) avand o structura similara cu a fragmentelor de acid hialuronic din piele.

Colagen restorer
Stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de COLAGEN (tipul I, III,IV), fibre esentiale de sustinere a pielii si ACID HIALURONIC.

Rezultate demonstrate clinic:
Incepand cu prima diminea a dupa folosirea cremei pielea este vizibil retonifiata, radianta, eficient hidratata si catifelata**
Dupa 6 zile de utilizare lungimea ridurilor este redusa cu pana la 18%*
Dupa 4 saptamani de utilizare pielea este vizibil mai odihnita si mai inviorata ca dupa 8 ore de somn bun**, lungimea ridurilor este redusa cu pana la 26%*, liniile fine sunt vizibil netezite 81%**
* Evaluare clinica instrumentala, obiectiva, sub control dermatologic, 10 femei, 35+ ani. ** Autoevaluare sub control dermatologic, 21 femei, 35-55 ani.

Utilizare:
Aplicati in fiecare seara pe pielea curata de pe fata, gat si decolteu, cu miscari circulare, evitand contactul cu ochii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura