Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3579)

Carte, Compostul in gospodarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

288 lei
Brand
Editura Casa
Cod produs
9786068189581
Pe stoc
Da
Descriere
Compostul in gospodarie

Aceasta carte, aparuta in colectia Gradina noastra, ofera informatii detaliate despre prepararea si utilizarea compostului in gospodarie, prezentand totodata cele mai noi aplicatii in aceasta atat de importanta lucrare de gradinarit.

Cititorii vor afla din lectura acestei carti cum se poate prepara solul fertil in gradina, ce este un strat inaltat, care sunt conditiile ce trebuie asigurate solului pentru obtinerea unui compost de calitate, capabil sa asigure recoltele dorite.

Pas cu pas, cititorii vor fi initiati in etapele care trebuie urmate pentru a obtine o platforma de compost, care sunt utilajele necesare pentru aceasta lucrare, din ce anume se poate obtine compostul, care sunt daunatorii care pot aparea, dar si cele mai eficiente metode pentru combaterea acestora.
Cartea se incheie cu prezentarea unor activitati colaterale celei de compostare, carora trebuie sa li se acorde importanta cuvenita in scopul obtinerii unui compost reusit, a unui sol fertil si implicit a unor recolte pe masura.

Autor: Kraft Von Heynicz
Editura: Editura Casa
Colectia: Gradina noastra
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 92 pagini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura