Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Faina de Konjac - 100 g AG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

241 lei
Brand
5999559314384
Pe stoc
Da
Descriere
Faina Konjac - 100 g
Faina de Konjac - fara gluten, fara gust, fara miros.
Faina de Konjac este un produs cu vascozitate excelenta pentru ingrosare. Faina de Konjac poate fi inclusa usor in orice dieta. E potrivita pentru ingrosarea mancarurilor.
Faina de Konjac este potrivita bentru prajiturile din faina de seminte, pentru paine pentru imbunatatirea texturii aluatului, pentru budinci si preparare jelatinoase.

Este foaarte potrivit pentru inlocuirea fainii, a amidonului, a gelatinei de exemplu la sosuri, supe, gemuri, budinci, jeleuri de fructe erc.
Foarte bun la diete datorita nivelului foarte scazut de grasimi si carbohidrari.
Ingrediente: faina de conjac
Valori nutritive medii in 100g de produs:

Energie 750kj/179kcal
Proteine: 0,91g,
Carbohidrati: 4,1g din care zaharuri 2,9g
Grasime: 0.1g
Fibre: 83.5g
Sare: 0.05g

Faina de konjac pentru ingrosarea mancarurilor: amestecam faina cu lichid rece pana la omogenizare si astfel se toarna incet in mancarea calda in timp ce amestecam continuu si se lasa la fiert.
Pentru mancaruri scazute: la 500-700ml o lingurita rasa de faina de Konjac.
La Budinca: la 500 ml 1,5 lingurite rase de faina de Konjac.

Pentru copt: piscoturi din faina de seminte, prajituri, aluate pentru paine 1 lingurita, de faina. Faina de Konjac intotdeauna se sfaramiteaza cu un material mai dur (sare, indulcitor, etc) si lichid rece dupa care adaugam la mancarea calda.
Pentru ingosare la rece cu Faina de Konjac se procedeaza similar, doar ca trebuie lasata sa stea 20-40 minute.
Origine: Germania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura