Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Amestec faina pentru paine si patiserii - 500 g Szafi Reform

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2296 lei
Brand
5999564154227
Pe stoc
Da
Descriere
Amestec de faina pentru paine si patiserii fara gluten si nivel scazut de carbohidrati - 500 g Szafi Reform
Cu acest amestec de faina putem face cu usurinta paine, chifle, cozonac, pizza, pogaci, patiserii sarate sau dulci, cozonac beigli, clatite, piscot fara gluten cu nivel scazut de carbohidrati fara drojdie fara dospire.
Ingrediente: faina de tapioca, faina de fibre de bambus, faina de susan, faina de psyllium husk, faina de nuca de cocos, faina de cartofi dulci, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, stabilizator de aciditate: acid citric.

Valori nutritive medii in 100g produs 100g paine*
Energie: 1281kJ(306kcal) 1069kJ(256kcal)
Lipide: 2g 10,3g, din care acizi grasi saturati 0,7g 6,2g
Carbohidrati: 48,2g 23,5g, din care zaharuri 1,4g 1,1g
Fibre: 30,4g 14,4g
Proteine: 8,4g 10g
Sare: 0,02g 1,1g
* conform retetei date

Contine zaharuri sub forma lor naturala.
Din energia din 100g de amestec de faina 245kJ/61kcal provin din continutul de fibre.
Din energia din 100g de amestec de paine preparata 115kJ/29kcal provin din continutul de fibre.

Recomandare pentru utilizare:
Ingrediente pentru 1 paine (paine fara gluten cu nivel de carbohidrati mai redusi cu 50% de 435g)**
200g de amestec de faina pentru paine si patiserii fara gluten cu nivel redus de carbohidrati, 4g de sare, 35g zeama de lamaie sau 30g otet din mere, 20g ulei de cocos lichid (topit), 4 oua M, 75g apa calda (dar nu fierbinte), dupa gust se pot adauga condimente uscate, seminte, ceapa, cca 5g de faina pentru framantat.

Preparare:
Se amesteca cu spirala de la mixer ouale, apa, zeama de lamaie, sarea si uleiul, dupa care se adauga faina si se mai mixeaza inca 1,5-2 minute.
(Se poate face si cu mana, dar atunci iese painea mai scazuta si mai densa.)
Se obtine un aluat mai lipicios, care se va lega dupa ce-l lasam sa stea cca 10 minute, dupa care se framanta pe un pic de faina si se formeaza painea.

Se unge la suprafata cu ulei, se cresteaza cu un cutit ascutit. Se pune la cuptor preincalzit la 200C cu incalzire sus-jos fara convectie timp de 30 minute, se reduce temperatura la 180C si se mai lasa inca 30 de minute. Din aluatul de mai sus se pot forma 5 chifle, sau baghete, doar ca atunci timpul de coacere se reduce la 40 de minute.
** in comparatie cu valorile painii traditionale fara gluten.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura