Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3583)

Extract din muguri de jneapan (Pinus Mont.)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

275 lei
Brand
PlantExtrakt
Cod produs
5944739000717
Pe stoc
Da
Descriere
Extractul gemoterapic din muguri de Jneapan - Pinus montana MG=D1 este principalul antiinflamator al cartilagiilor articulare si regenerator al tesutului osos.

Produs in Romania

Produs GMP

100% natural

Recomandat

Daca extractul din muguri de Brad este indicat in decalcifieri la tineri, extractul din muguri de Jneapan este indicat in forme de decalcifiere la persoanele peste 40 de ani.

Artroza este o suferinta degenerativa articulara care survine la varste inaintate si care produce o degradare a cartilajului articular. Leziunile in artroze constau in erodarea si distrugerea cartilajului articular, hipertrofia si proliferarea osului, cu formarea de excrescente osoase, denumite osteofite. In cazul artrozelor primare se identifica urmatorii factori de risc: varsta, traumatismele, suprasolicitarile articulatiilor.
Exista numeroase produse gemoterapice care administrate in diverse scheme terapeutice produc ameliorarea durerilor si regresia modificarilor survenite la nivelul articulatiilor.

Iata o schema utila in osteoartrozele generalizate si in reumatismul cronic degenerativ care apare dupa 60 ani: dimineata Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1; la pranz Extract din muguri de Jneapan - Pinus montana MG=D1; seara Extract din muguri de Vita de vie - Vitis vinifera MG=D1.

Aceasta schema se administreaza timp de 2-3 luni si se poate continua cu: Extract din mladite de Sequoia - Sequoia gigantea MG=D1, dimineata, Extract din mladite de Vita de vie salbatica - Ampelopsis weitchii MG=D1, la pranz si Extract din mladite de Mur -Rubus fructicosus MG=D1, 50 seara.

In cazurile de consolidare dificila a fracturilor Extractul din muguri de Jneapan - Pinus montana MG=D1 se asociaza cu Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1. Gemoterapicul din muguri de Jneapan se administreaza cate 2 ml, in putina apa, de 3 ori pe zi si 2-3 ml, in putina apa, o data pe zi in cazul asocierilor cu alte extracte gemoterapice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura