Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Ulei de rapita presat la rece Luna Solai - 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1363 lei
Brand
6425562000482
Pe stoc
Da
Descriere
Descriere Ulei de rapita presat la rece - 250ml
Uleiul de rapita presat la rece este un produs 100% natural, cu un rol important in alimentatie, in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.
Uleiul obtinut prin presarea mecanica a semintelor de rapita, este un produs 100% natural, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.
Tehnologia aplicata (cea a presarii la rece) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor, comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare).
Uleiul de rapita poate fi recunoscut usor dupa culoarea aurie, mirosul pronuntat si gustul vegetal - aspru, dulceag-, dar cu un punct usor de amareala.
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sarurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.
Beneficii:
Uleiul de rapita, numit si canola, este considerat a avea o mie de virtuti. Secretul uleiului de rapita sta in grasimile bune pe care le contine, cruciale pentru o sanatate de fier fiind, uleiul alimentar al carui profil in acizi grasi este ideal in raport cu necesarul nostru zilnic
Consumat in mod regulat, uleiul de rapita anihileaza trigliceridele in exces, are efect antiinflamator asupra vaselor de sange, ajuta la reducerea hipertensiunii si la scaderea nivelului de colesterol, prevenind formarea cheagurilor de sange pe artere si diminuand riscul aparitiei unor boli cardio-vasculare prin scaderea nivelului de colesterol.
Utilizarea uleiului de rapita pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.
Valoare nutritionala la 100g produs:
Valoare energetica la 100g de produs: 897kcal/3694kj
Grasimi: 99.87
acizi grasi saturati: 9
acizi grasi monosaturati: 17.64
acizi grasi polineasturati: 73.23 din care
Omega 3: 12.52
Omega 6: 60.71
Mod de utilizare:
Uleiul de rapita este excelent in salate calde sau reci, combinandu-se perfect cu gustul de lamaie, cu aroma carnii de vita sau a celei de somon, cu legumele coapte, sparanghelul, pastele sau orezul fiert.
Calitatile sale sunt distruse insa prin fierbere sau prajire la temperaturi foarte mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura