Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3577)

Carte, Antrenamentul condamnatilor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4807 lei
Brand
Editura Casa
Cod produs
9786068527406
Pe stoc
Da
Descriere
Antrenamentul condamnatilor

Dupa ce-si petrece peste doua decenii din viata in cateva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publica Antrenamentul condamnatilor, o carte de exeptie ce prezinta un program de antrenament ce consta in exercitii fizice cu propria greutate. Autorul demonstreaza ca poti obtine rezultate extraordinare in sport fara ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ti propriul corp, reinviind asa-numitul antrenament calistenic.

Bazandu-se pe propria experienta acumulata in regimul de detentie si folosindu-si creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cat de simplu, pe atat de eficient, care ofera tuturor un gen de pregatire fizica cu beneficii garantate asupra sanatatii si cu performante incredibile.

Demn de mentionat este faptul ca spre deosebire de izolarea muschilor, pe care o realizeaza exercitiile cu greutati si aparate, exercitiile cu propria greutate te transforma intr-un intreg, intr-o masinarie complexa si rezistenta.

Exercitiile - genuflexiuni, flotari, tractiuni, ridicari de picioare, pod - sunt prezentate in toate variantele lor posibile, de la cele mai simple la cele mai complexe, mentionand de fiecare data grupele de muschi puse in miscare, metodele de dozare a efortului, precum si mijloacele de perfectionare pentru cei care-si doresc mai mult.

Cartea Antrenamentul condamnatilor se adreseaza nu doar sportivilor de performanta, ci si celor amatori, barbatilor si femeilor deopotriva, celor tineri ca si celor mai in varsta - intr-un cuvant, tuturor celor care sunt constienti de faptul ca o minte sanatoasa nu poate exista decat intr-un corp sanatos.

Autor: Paul Wade
Editura: Editura Casa
Colectia: Sport
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 336 pagini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura