Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3579)

Supliment alimentar ImunoKid 100 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1763 lei
Brand
FarmaClass
Cod produs
6424100000076
Pe stoc
Da
Descriere
ImunoKid - 100 ml - stimulator imunitar pediatric

ImunoKid contine combinatia eficienta de extracte biologic active care determina cresterea capacitatii de aparare a organismului copilului la infectii bacteriene, virale. Extractul de Echinacea este imunomodulator, imunostimulant: creste capacitatea de aparare nespecifica prin cresterea semnificativa a fagocitozei, creste activitatea celulelor polimorfonucleare cu 27% si eliberarea limfochinelor prin limfocitoza cu 180%, stimuleaza fibroblastii. Este antiviral (prin echinacozide).

ImunoKid este un imunostimulator bland, eficace mai ales in cazul imbolnavirilor gripale. Extractele vegetale aduc in plus un aport de vitamine si minerale (complex B, vitamina C, E, PP, Ca, K, Fe, Mg,P) care ajuta la cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului la copii. Este antioxidant si adaptogen crescand capacitatea de aparare a organismului la diversi agenti infectiosi cat si la stres.

Recomandari:
ImunoKid se recomanda pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului copilului la agenti infectiosi; este eficient in caz de gripa si raceala si in stari de convalescenta dupa imbolnaviri; sustine cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului.

Compozitie:
100 ml. contin: ml./flc.
Miere de albine 20 ml./flc
Echinaceea purpureea extract 7 ml./flc
Rosa canina (maces) extract 5 ml./flc
Ribes nigrum (coacaz negru) extract 4 ml./flc
Vaccinum myrtillus (afin) extract 4 ml./flc

Administrare
copii 1-3 ani: 2.5 ml x 2/zi,
copii 4-7 ani: 5ml x 2/zi,
7 anii: 7.5ml x 2/zi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura