Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Supliment alimentar Sedoral 40 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2014 lei
Brand
6424100000342
Pe stoc
Da
Descriere
Sedoral - 40 cps - induce somnul si imbunatateste calitatea lui

Sedoral ajuta la inducerea somnului, contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii acestuia. Combinatia de plante in asociere cu melatonina determina o stare de relaxare a organismului favorabila inducerii somnului, faciliteaza adormirea. Valeriana are afinitate pentru receptorii GABA (acidul gamma amino butiric) foarte important pentru organism in reglarea ritmului somn-veghe, determinand pe de o parte eliberarea acestuia dar si inhibarea recaptarii lui. Passiflora este cunoscuta pentru eficacitatea sa de inlaturare a starilor de stres, determinand instalarea unei stari de linistire a organismului, reduce starea de tensiune psihica. Melatonina este substanta biologic activa ce favorizeaza instalarea somnului fara efecte neplacute la trezire.

Sedoral imbunatateste calitatea somnului si reduce starile de agitatie. Asigura functionarea organismului in conditii optime in cazurile de agitatie psihica, dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ.

Recomandari:
Insomnii, ameliorarea starilor de hiperexcitabilitate; tulburari neurovegetative. Asigura refacerea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului.

Efecte:
ajuta la inducerea somnului;
imbunatateste calitatea somnului;
este util in tulburari neurovegetative;
asigura functionarea in conditii optime a organismului.

Doza recomandata:
1-2 cps/zi o data, luate cu un pahar de apa, cu 1-2 ore inainte de culcare.

Compozitie:
O capsula contine:
Passiflora incarnata 130 mg/cps
Valeriana officinalis 80 mg/cps
Melatonina 1,5 mg/cps
Trimite mesaj
Din Gura in Gura