Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3557)

Supliment alimentar ColonHelp Probiotic Forte 240g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6987 lei
Brand
5941872400268
Pe stoc
Da
Descriere
Descriere ColonHelp Probiotic Forte - 240g - pentru reechilibrarea florei intestinale!

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp in care, pe langa fibrele din semintele de in si psyllium, au fost adaugate inulina (extrasa din cicoare, cu efect prebiotic) si un complex probiotic in concentratie de 3 miliarde de colonii formatoare CFU (per lingurita dozatoare) din 5 tipuri de culturi bacteriene probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus).

ColonHelp Probiotic Forte este o formula 100% naturala, conceput special pentru protejarea si reechilibrarea florei intestinale.

Produsul este util pentru:
mentinerea functionarii sistemului imunitar;
protejarea si refacerea florei intestinale;
reglarea digestiei si a tranzitului intestinal;
reducererea balonarilor;
imbunatatirea absorbtiei mineralelor si a nutrientilor din alimentatie;
reducerea intolerantei la lactoza.
Probiotice si prebiotice pentru imunitate!

Pentru echilibrarea florei intestinale, ColonHelp Probiotic Forte contine bacterii cu viabilitate si biodisponibilitate ridicate, asigurate prin microincapsularea intr-o matrice speciala 100% naturala, dublu strat: un strat proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului si un strat polizaharidic, care confera stabilitate prin protectia impotriva umezelii si a caldurii.

Astfel, probioticele din produs pot ajunge sa colonizeze eficient colonul, fara a fi distruse in timpul parcurgerii tractului digestiv.
Inulina pentru eliminarea colesterolului

Ca suport pentru inmultirea probioticelor in colon, ColonHelp Probiotic Forte vine cu un continut ridicat de fibre solubile cu efect prebotic (inulina), care impreuna cu fibrele insolubile contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliara.

Mod de administrare:
Doze uzuale: Copii peste 12 ani si adulti: 1-2 lingurite dozatoare pe zi (8-16 g); doza maxima: 3 lingurite pe zi (24 g).

ColonHelp Probiotic Forte se administreaza in cure de detoxifiere si refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Produsul se administreaza in amestec cu 200 ml lactate fermentate (iaurt, sana, lapte batut) pentru efecte maxime, iar in lipsa acestora cu apa sau suc de fructe.

Ingrediente 100% naturale, pentru detoxifiere si echilibrarea florei intestinale
ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe baza de fibre din seminte de in, tarate de psyllium, inulina, menta, anason, chimen, fenicul, argila si cinci culturi probiotice, care actioneaza sinergic pentru refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului.
Nu contine conservanti, coloranti, alti aditivi chimici sau organisme modificate genetic!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura