Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3568)

Aparat multifunctional WB-MS Powertec

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10900 lei
Brand
WB-MS16
Pe stoc
Da
Descriere
Aparat multifunctional WB-MS Powertec

Sistemul multifunctional cu 3 statii WB-MS (Workbench Multisystem) independente de lucru este ideal pentru antrenamentul complet si eficient al intregului corp, datorita sistemului pe baza de parghii pe care il foloseste. Acest sistem este cea mai eficienta metoda pentru antrenamentul de rezistenta.

Prima statie este perfect conceputa pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a-si antrena musculatura pieptului, prin exercitii precum impins de la piept din plan drept, inclinat si declinat, atat simultan (miscarea imitand perfect impinsul cu bara de la piept), cat si prin folosirea izolata a bratelor (impins alternativ de la piept exercitiu ce tinteste pieptul, tensionandu-l).
De asemenea, antrenamentul spatelui si al umerilor (presa umeri) se poate realiza tot la aceasta statie.

A doua statie special realizata pentru antrenamentul picioarelor, prezinta un suport mai lat ce ofera o suprafata mai mare pentru stabilitate si efectuarea in siguranta a exercitiilor.
Permite efectuarea genuflexiunilor, a exercitiilor pentru gambe, fandari, etc.

La cea de-a treia statie se pot tonifia si dezvolta muschii abdominali. Antrenamentul tricepsului si al spatelui tractiuni cu priza larga si ingusta - este de asemenea posibil.

WB-MS este construit din tuburi de otel, iar capitonarea consta intr-o spuma industriala de mare densitate acoperita cu tapiterie dublu cusuta.
Toate produsele Workbench cuprind mai multe caracteristici brevetate cum ar fi sistemul unic pentru conectarea scaunului dand posibilitatea ajustarii rapide si precise.
Culoare: combinatie de galben cu negru
Greutate produs: 216 kg
Dimensiune produs: 204.5 x 305 x 186 cm
Producator: Powertec
*Greutatile din imagine nu sunt incluse in pret.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura