Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3568)

Supliment alimentar Calciu lactic 500 mg, 20 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

629 lei
Brand
5944747000273
Pe stoc
Da
Descriere
Prezentare Calciu lactic 500 mg (20 comprimate) - Remedia:
Calciul lactic este una dintre cele mai usor asimilabile saruri de calciu. Calciul lactic mentine sanatatea oaselor si a dintilor, reduce riscul de osteoporoza, este tonic al sistemului nervos, influenteaza benefic activitatea inimii, contribuie la metabolizarea fierului, micsoreaza amploarea proceselor alergice, stimuleaza sistemul enzimatic al organismului, adjuvant in tratamentul insomniilor.

Calciul lactic asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie a calciului in organism, fiind un supliment recomandat in deficitul de calciu. Are toate proprietatile ionului calciu: actiune hemostatica, remineralizant, actiune antisoc, antiinflamatorie, anafilacticaa, diuretica, hipoglicemianta.

Calciul lactic raspunde eficient cerintelor crescute de calciu din perioadele de crestere si adolescenta, ale femeilor in perioada de sarcina si alaptare, ale adultilor cu probleme datorate demineralizarilor osoase. Astfel, calciul lactic contribuie semnificativ la formarea si mentinerea unui sistem osos sanatos atat pentru copii cat si pentru adulti.

Beneficii: Calciul lactic este una dintre cele mai usor asimilabile saruri de calciu, mentine sanatatea oaselor, a dintilor.

Compozitie: Lactat de calciu cu un continut de 70 mg calciu 500 mg

Mod de administrare:
Adulti: cate 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi dupa mese.
Copii: cate 1-4 comprimate pe zi dupa mese.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura