Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3590)

Supliment alimentar Cordyceps 10/30/1, 60 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

529 lei
Brand
Herbagetica
Cod produs
6425262006654
Pe stoc
Da
Descriere
Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte
Creste longevitatea si vitalitatea organismului, antitumoral, chimioprotector, radioprotector, adaptogen, imunomodulator.

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana este o formula care contine doua extracte:
Extract 25:1 standardizat, garantat cu - 10% acid cordicepic - 204mg
Extract standardizat 12:1, garantat in 30% polizaharide si 1% adenozina - 200mg
Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata in medicina traditionala chineza pentru proprietatile sale terapeutice, de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat in nutrienti si componenti biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu si calciu.
Aceste substante fac din Ciuperca Tibetana un mijloc extraordinar de redare a sanatatii si de crestere a vitalitatii organismului.

Aceste extracte standardizate garanteaza calitatea si efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.
Acidul cordicepic este un puternic antioxidant, ce elimina radicalii liberi si intarzie imbatranirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic, de crestere a tensiunii osmotice a plasmei, efect anti-trombotic si vasodilatator, facilitand diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezinta un tip complex de carbohidrati. Acestea contin (13) (16) Beta-D-Glucani, principalele substante active din Ciuperca Tibetana raspunzatoare pentru efectul adaptogen si de echilibrare a sistemului imunitar, unii dintre cei mai puternici vindecatori naturali. Beta-glucanii sunt cunoscuti drept Reglatori naturali ai Raspunsului Biologic (BRM), datorita rolului de a activa mecanismele naturale de aparare ale organismului atunci cand este necesar.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie in multe dintre actiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Aceasta substanta este raspunzatoare de efectele benefice asupra circulatiei coronariene si cerebrale, prevenirea aritmiilor cardiace si functionarea optima a sistemului nervos.

Adjuvant in:
Afectiuni oncologice
Modularea sistemului imunitar
Radioterapie, chimioterapie
Afectiuni renale
Cresterea libidoului
Cresterea performantei si rezistentei fizice
Afectiuni hepatice (hepatita B, ciroza)
Ischemie cardiaca, ateroscleroza
Afectiuni pulmonare si respiratorii (bronsita cronica, astm bronsic)
Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura