Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3590)

Spray - apa de mare Rhinovit - 30 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1237 lei
Brand
FarmaClass
Cod produs
6424100000571
Pe stoc
Da
Descriere
Rhinovit spray - apa de mare - 30 ml
Rhinovit Apa de Mare, 30 ml, este un produs 100% natural ce contine marina izotona. Este eficate pentru mentinerea umidicatii la nivelul mucoasei nazale, ajutand astfel la eliminarea secretiilor nazale. Curata delicat si umidifica fosele nazale. Procedeul de pulverizare a apei de mare sterilizata permite o spalare fina a foselor nazale fara a permite intoarcerea mucozitatilor inapoi in caile respiratorii.
Este un produs natural care restaureaza umiditatea naturala a nasului, elibereaza nasul de secretiile sale si, totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale. O igiena nazala cotidiana bazata pe o simpla spalare cu Rhinovit permite nasului sa- si indeplineasca in mod corect toate functiile sale. Pe langa efectul benefic de umidifiere a mucoasei nazale, Rhinovit include si proprietatile mineralelor si oligoelementelor marine (magneziu, sodiu, zinc, crom etc.) caresunt benefice pentru reminaralizarea mucoasei nazale, dar si a celulelor dela nivelul cailor respiratorii. Apa de mare din compozitie este recoltata din largul Marii Negre, de la mari adancimi.
Recomandari:
Rhinovit este destinat atat adultilor, cat si copiilor pentru lavajul si umidificarea mucoasei nazale. Este, de asemenea, un adjuvat eficient in caz de gripa, raceala.
Administrare:
1 -2 pufuri in fiecare nara de 3-6 ori/zi
Ingrediente:
30 ml contin ................ml/ cs
Apa de mare sterilizata ....... 18.0
Apa puri cata q.s.ad ............ 30.0
Trimite mesaj
Din Gura in Gura