Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
9 pareri
Produse (3557)

Supliment alimentar Cholestadyn - 50 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2014 lei
Brand
6424100000052
Pe stoc
Da
Descriere
Cholestadyn - 50 cps
Cholestadyn contine specii de plante ce actioneaza pozitiv asupra nivelului de colesterol. Sylibum marianum (armurariu) contine silimarina- substanta biologica cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra functiei hepatobiliare. Silimarina este formata dintr-un amestec de 3 tipuri de substante de natura flavonica: silibina, silidianina, silicristina.
Combinatia lor cunoscuta ca silimarina are efect de stabilizare a membranei hepatocitului, fiind un foarte bun trofic si protector hepatic Intervine favorabil in activitatea vezicii biliare si determina cresterea motilitatii acesteia ducand la mai buna sa functionare.
Olea europaea (maslin) este planta cunoscuta si utilizata din cele mai vechi timpuri pentru efectele sale benefice asupra hipercolesterolemiei: scade colesterolul datorita diminuarii fractiei LDL implicata in valorile crescute ale colesterolului si cresterii fractiei HDL- benefica pentru scaderea valorilor colestrolului.
Lecitina din soia si Eleutherococcus senticosus (ginseng siberian) completeaza efectele silimarinei si maslinului, tot acest complex fitoterpeutic ducand in final la scaderea nivelului de colesterol.
Recomandari:
Cholestadyn este recomandat persoanelor cu colesterol marit; imbunatateste activitatea ficatului; sustine functionarea bilei prin cresterea motilitatii acesteia; este detoxifiant.
Administrare:
1 capsule de 3 ori pe zi inainte de masa luate cu un pahar de apa
Se recomanda administrarea produsului pe o perioada de 2 luni de zile
Compozitie:
Sylibum marianum (armurariu), alea europaea (maslin), eleutherococcus senticosus (ginseng siberian), lecitina din soia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura