Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3557)

Supliment alimentar ProCombo - Alegerea stomacului sanatos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

509 lei
Brand
3800221100209
Pe stoc
Da
Descriere
ProCombo - Alegerea stomacului sanatos!

ProCombo este sinbioticul ce are cantitatea maxima de bacterii probiotice vii - 15 mld. in 1 capsula - este un produs extrem de eficient cu o formula unica, ce asigura refacerea mai rapida a echilibrului microflorei intestinale. Contine bacterii probiotice vii, care sunt rezistente la efectele negative ale antibioticelor utilizate atat de frecvent. Bacteriile probiotice din ProCombo se ataseaza cu succes la mucoasa intestinala. Acest lucru le prelungeste sederea in intestine si le da posibilitatea sa formeze colonii. Colonizarea cu bacterii "bune" protejeaza de patogenii intestinali si moduleaza raspunsul imun.

ProCombo:

- reface rapid echilibrul intre bacteriile bune si rele in intestine (foarte important in administrarea de antibiotice);

- reduce senzatia de greutate in stomac;

- scurteaza durata episoadelor diareice;

- reduce balonarea si disconfortul in stomac;

- contribuie pentru un scaun regulat zilnic si imbunatateste digestia.

Mod de administrare:

Administrarea de ProCombo reduce riscul aparitiei diareii acute, provocata de administrarea antibioticelor. Cantitatea mare de lactobacterii, Lactobacillus acidophilus din ProCombo mentine confortul digestiv in timpul tratamentului si dupa aceea. Lactobacteria Lactobacillus acidophilus din ProCombo este din asa-numitele bacterii bune, care sunt ocupante naturale ale intestinului uman si sprijina peristaltismul.

1 capsula/zi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura