Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Supliment alimentar StomaCalm 30 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169 lei
Brand
6425262002380
Pe stoc
Da
Descriere
StomaCalm Contribuie la: functionarea normala a sistemului digestiv - reduce simptomele specifice indigestiilor, hiperaciditatii gastrice - imbunatateste digestia, reduce balonarile, greata - calmeaza durerile abdominale
protejarea si regenerarea mucoasei gastrointestinale - stimuleaza secretia mucusului gastric - normalizeaza secretia sucului gastric  reducerea actiunii parazitilor si bacteriilor la nivel digestiv contribuie la stabilizarea emotionala.
- reduce starile de anxietate si iritabilitate care declanseaza sau intretin crizele sistemului digestiv Mod de administrare: de regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variatii mari ale glicemiei, vor lua cate 1 capsula, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar inainte de culcare vor lua alte doua capsule.

O cura cu acest produs dureaza 30-60 de zile, dupa care se face o pauza de 14-21 zile, dupa care administrarea se poate relua. Precautii si contraindicatii: supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate produce toxicitate hepatica. Prin repetarea supradozarii se pot produce: hipertensiune, edeme si tulburari.

Produsul nu se consuma in cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauza. Contraindicat in perioada sarcinii, in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de extrogeni, ciroza hepatica decompensata, hipokalemie. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura