Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3568)

Supliment alimentar Chlorella 30 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169 lei
Brand
6425262002762
Pe stoc
Da
Descriere
Chlorella Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) este o alga verde, unicelulara, ce creste in apele dulci si contine cea mai mare cantitate de clorofila din regnul vegetal. Numele sau deriva din greaca veche, unde "chloros" (care inseamna verde) si "ella" (care inseamna mic) fac referire la dimensiunile microscopice ale acestei alge.

Exista aproximativ 8000 de specii si varietati de chlorella, dintre care Chlorella pyrenoidosa, s-a dovedit pana in prezent a avea calitatile terapeutice cele mai puternice. Aceasta alga este extrem de bogata in nutrienti: contine proteine (50% din greutatea sa), 18 aminoacizi si vitamine A, B, C, E (contine de 10 ori mai multa vitamina A decat ficatul de vita). Aceasta alga reprezinta o sursa naturala excelenta de acizi grasi, inclusiv Omega 3, si minerale: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu si zinc.

Se utilizeaza ca adjuvant in: hepatita virala A, B, C diabet colesterol marit colita ulcerativa refacere dupa interventii chirurgicale, fracturi, traumatisme oboseala cronica imbunatatirea vederii marirea imunitatii  Mod de administrare:  hepatita virala A, B, C se iau cate 4-6 capsule pe zi, in cure de 60 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza.

Administrarea se face cu 30 de minute inainte de a manca sau la minimum 2,5 ore dupa ultima masa. diabet, colesterol marit cu 10 minute inainte de fiecare masa, se administreaza cate o capsula de Chlorella. colita ulcerativa se tin cure, cu o durata de 20-30 de zile, timp in care se iau cate sase capsule pe zi. refacere dupa interventii chirurgicale, rani, fracturi, traumatisme se iau cate 4-6 capsule pe zi, in cure de 30-60 de zile. oboseala cronica, imbunatatirea vederii, marirea imunitatii se iau cate patru capsule pe zi, in cure de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura