Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3579)

Tratament - Reumatism articular acut

0 stars: 0.00 din 0 pareri

104 lei
Brand
PlantExtrakt
Pe stoc
Da
Descriere
Reumatism articular acut - afectare inflamatorie a articulatiilor mici sau mari ale organismului.

Pachetul contine: Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1, Extract din scoarta de Salcie - Salix alba MG=D1, Extract din mladite de Vita de vie salbatica - Ampelopsis weitchii MG=D1 si Extract din muguri de Vita de vie - Vitis vinifera MG=D1.

Tratamentul reumatismului articular acut implica depistarea tuturor factorilor implicati in declansarea si mentinerea acestei afectiuni (infectii intercurente, factori de locuit improprii umezeala, frig, igrasie, etc., alimentatie improprie, conditii de munca necorespunzatoare) si rezolvarea lor.

Medicina naturala poate fi folosita de multe ori adjuvant la tratamentul clasic (cu antibioterapie) sau poate fi folosita de sine statator, pentru rezolvarea unor episoade nu foarte grave.

Maceratele glicerinice cel mai utilizate vor fi: Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1, pentru efectul sau anti-inflamator, anti-algic si stimulator imunitar, Extract din scoarta de Salcie - Salix alba MG=D1, cu efect anti-inflamator si anti-reumatic, Extract din mladite de Vita de vie salbatica - Ampelopsis weitchii MG=D1, utila in sindroamele inflamatorii cu localizari articulare si periarticular si Extract din muguri de Vita de vie - Vitis vinifera MG=D1, cu actiune prevalenta asupra sistemului reticulo-endotelial si aparatului osteoarticular.

Cu ajutorul acestor macerate se pot face scheme de tratament, individualizate functie de fiecare pacient si simptomele acestuia.

Pot fi folosite adjuvant si remedii homeopatice de faza acuta, precum Apis, Rhus toxicodendron, Ruta, Ledum sau Rhododendron, toate individualizate si prescrise dupa consultatie medicala amanuntita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura