Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri
Produse (3547)

Supliment alimentar Sediphyt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

179 lei
Brand
5944739000403
Pe stoc
Da
Descriere
Sediphyt

Reechilibrarea organismului in caz de insomnii, stări de agitaţie psihică cu hiperexcitabilitate şi stări de dezechilibru ale sistemului nervos vegetativ.

Compoziţie: extracte vegetale de: valeriana (Valeriana officinalis), hamei (Humulus lupulus), pasiflora (Passiflora incarnata), roiniţă (Melissa officinalis), escholtzia (Escholtzia californica) şi ovăz (Avena sativa). Conţine alcool etilic de cereale 60 % vol.

Acţiune farmacologică: adjuvant in stări de agitaţie psihică şi in stări de dezechilibru ale sistemului nervos vegetativ ce ajung să genereze insomnie. Sediphyt facilitează adormirea, imbunătăţeşte calitatea somnului şi reduce stările de agitaţie.

Contraindicatii:

Nu se recomandă administrarea in sarcină.

Nu se recomandă folosirea de băuturi alcoolice cand se administrează produse cu acţiune sedativă. Recomandari: Faciliteaza adormirea, imbunatateste calitatea somnului si reduce starile de agitatie. Favorizeaza reechilibrarea organismului in caz de insomnii, stari de agitatie psihica cu hiperexcitabilitate si stari de dezechilibru ale sistemului nervos vegetativ.

Mod de administrare: 2 ml, cu ajutorul capacului dozator, in puţină apă, seara, cu o jumătate de oră inainte de culcare. Se poate administra şi pe parcursul zilei, la nevoie, pentru liniştire: cate 1ml de 3 ori pe zi. A se agita inainte de folosire! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Atentionari: Nu se recomanda administrarea in sarcina.  Poate influenta capacitatea de manipulare a utilajelor si de conducere a autovehiculelor.  Daca insomnia persista peste 3 saptamani se recomanda consultarea medicului.  A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta usoare depuneri care nu afecteaza calitatea!

Conditii de pastrare a produsului: A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina.

Caracteristicile ambalajului: Produsul este ambalat in flacoane de sticla bruna de 50ml prevazute cu dop si capac dozator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura