Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri
Produse (3560)

Extract concentrat din mladite de rozmarin (Rosmarinus Off.)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

393 lei
Brand
5944739129173
Pe stoc
Da
Descriere
Compozitie: Rosmarinus officinalis MG

CARACTERISTICI ALE MACERATELOR GLICERINICE CONCENTRATE (MG)  

- Prezentare: flacoane de 15 ml cu dop cu pipetă internă de sticlă

- doza uzuală pentru adulți: 6 picături

- doza uzuală pentru copii: 3 picături  

Obs: Nu inlocuiesc forma clasică de macerate glicerinice (MG=D1) Organotropism: Ficat, cai biliare, sistem reticuloendotelial, suprarenala, gonade masculine si feminine.

Actiune farmacologica: Activator metabolic prin stimularea sistemului reticulo-endotelial, cu tropism pe ficat (drenor hepato-biliar), colecist si caile biliare (coleretic si colagog), precum si pe suprarenala, gonadele masculine si feminine; creste tensiunea arteriala; hipocolesterolemiant; stimulator cerebral.

Indicatii terapeutice:  Dischinezie biliara cu hiper si hipotonie colecistite cronice, insuficienta hepatica usoara asocieri in obezitate, ca laxativ si colagog ajuta la regularizarea tensionala a hepaticilor elimina factorii extrarenali de oligurie (ficat congestionat) litiaza biliara si urinara tulburari ale circulatiei periferice la hepatici hipotensiune, tonic psihic in hiposexualitate la tineri. Atentionare: Extractul din mladite de rozmarin este recomandat la pacientii cu epilepsie si la hipertensivi numai cu avizul medicului.  

Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura