Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Naturisti.ro - sanatate natura

Membru Bizoo de 8 ani.
4.71
5 stars: Exceptional
14 pareri
Produse (3579)

Extract concentrat din mladite de maslin (Olea Europaea)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4208 lei
Brand
PlantExtrakt
Cod produs
5944739129197
Pe stoc
Da
Descriere
Folositi secretul longevitatii Maslinului !!!   Extractul din mladite de Maslin are valente terapeutice deosebite si actioneaza bland, fara efecte secundare.

Se administreaza 1 - 2 ml de 2 ori pe zi, cu 10 -15 minute inainte de mese, diluat in putina apa. Se recomanda cure de 2 - 3 luni de 2 ori pe an, urmate de controlul parametrilor afectati.  

Maslinul este un arbore mereu verde cu o longevitate deosebita: s-au descoperit arbori de Maslin cu varsta de 5000 de ani. Maslinul era venerat de greci si romani, fiind simbol al castitatii la greci si simbol al pacii in traditia crestina.

Frunzele si mladitele de Maslin au fost minutios studiate in laboratoare analitice, iar extractele de Maslin au fost experimentate de catre medici specialisti in fitoterapie si gemoterapie.

Actiunea maceratului glicerinic din mladite de Maslin - Olea europaea MG=D1 se concentreaza pe metabolismul lipidic si glucidic si asupra arterelor reducand spasmul la acest nivel. Acizii grasi nesaturati cresc rezistenta si elasticitatea peretilor arteriali si produc vasodilatatie. Scazand colesterolul, lipemia si producand vasodilatatie arteriala corecteaza factorii de risc cardiovasculari reducand incidenta evenimentelor coronariene.

De asemenea stimuleaza functiile ficatului si ale vezicii biliare.

CARACTERISTICI ALE MACERATELOR GLICERINICE CONCENTRATE (MG)  

- Prezentare: flacoane de 15 ml cu dop cu pipetă internă de sticlă

- doza uzuală pentru adulți: 6 picături

- doza uzuală pentru copii: 3 picături  

Obs: Nu inlocuiesc forma clasică de macerate glicerinice (MG=D1)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura